Bliv frivillig

Vil du være en del af et meningsfyldt fællesskab, der gør en forskel? Du kan rejse ud som frivillig til de lokale børneprojekter, vi hjælper, eller du kan blive frivillig herhjemme i Danmark.

Som frivillig er du med til at gøre vores vision om at hjælpe udsatte børn og unge i ulande konkret. At rejse ud som frivillig handler ikke kun om den arbejdskraft, du leverer derude, men også om at lære om fattigdom og global uretfærdighed for efterfølgende at kunne dele det med andre, når du kommer hjem.

En af de bedste måder, man kan hjælpe udsatte børn på,er i første omgang at sætte fokus på børns vilkår. For eksempel at 100 millioner børn ifølge Unicef lever på gaden. Ved at sprede kendskabet til problematikker som denne, håber vi at mobilisere engagement og ressourcer til indsatsen.

Herhjemme er vores frivillige som regel engageret i oplysningsaktiviteter, kampagner, fundraising eller i at støtte udsendte volontører. Der er masser af måder at blive engageret på.

Læs mere her på siden eller kontakt os nu, hvis du vil høre om mulighederne for at blive frivillig.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.