Frivillig – herhjemme

Vil du være en del af et meningsfyldt fællesskab? Vores frivillige arbejde tæller omkring 100 aktive primært i Århus, København og Silkeborg.

I øjeblikket er der følgende frivillige grupper, du kan blive en del af:

Phonerteam. Du mødes jævnligt på Vivas kontor sammen med nogle andre frivillige og ringer rundt for at skaffe faste givere til Vivas arbejde. Læs mere

Kontorhjælper. Du går til hånde på Vivas kontor med diverse små og store kontoropgaver. Læs mere. 

Manos Støttegruppe. Støttegruppe for projektet Manos Extendidas i Honduras, som indsamler midler til projektet og holder foredrag. Læs mere.

Støttegruppen for Patrick & Emily. Støttegruppe for Patrick og Emily McDonald som arbejder som sociale iværksættere og foredragsholdere for Viva. Læs mere

ImpactKøbenhavn. I København samles en gruppe frivillige omkring forskellige aktiviteter som RejseCaféer, foredrag, kampagner og sociale initiativer. Læs mere.

ImpactCare. Bliv buddy for en udsendt Impact-volontør og giv sparring under opholdet. Læs mere.

ImpactCup. Vær med til at lave en indendørs fodboldturnering, som også er et fundraisingsprojekt til fordel for Impacts arbejde. Læs mere.

ImpactKitchen. Sammen med andre frivillige tager du ud og serverer til private fester imod en gave til Vivas arbejde. Læs mere.

ImpactPray. En gruppe frivillige der mødes for at bede for børn i nød og hjælpeprojekterne. Læs mere.

ImpactHome. Tager imod volontører og praktikanter når de kommer hjem, og hjælper dem til at se mulighederne i det frivillige arbejde i Danmark. Læs mere.

ImpactSpeak. Du er med til at skaffe flere volontører ved at holde rejsecaféer, der informerer om at blive volontør for Impact. Læs mere.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.