ImpactCup

Hvad er vores mål/formål?
At arrangere et indendørs fodboldstævne, hvor glæden ved at spille fodbold kan kombineres med muligheden for at give børn og unge i Honduras et alternativ til livet på gaden.

Hvilke aktiviteter har vi?
Hver vinter arrangerer vi et indendørs fodboldstævne, hvor overskuddet går til Viva Deportiva – et sportsprojekt for unge i Honduras. Stævnet er samtidig en måde at gøre opmærksom på, at vi herhjemme også har en mulighed for at gøre en forskel.

Bliv frivillig i teamet, hvis du…
Har lyst til at være med i et team, der elsker fodbold og ønsker at vise, hvordan sport kan bruges til at hjælpe andre mennesker.

ImpactCup arrangeres hovedsageligt af deltagere fra årets Just Sport-team, men hvis du har et ønske om at være med eller har en idé, der kunne passe til konceptet, er du mere end velkommen!

Hvor/hvornår mødes vi?
Vi mødes 2-3 gange i alt. Første gang i forbindelse med Just Sport-teamets hjemkomst-arrangement i september. ImpactCup-stævnet afholdes en weekend i december eller januar.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:
Michael Thorlund, mt@impact.co.dk, 20785788

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.