PhonerTeam

Hvad er vores mål/formål?
Vores formål er at bidrage til arbejdet for at forbedre børn og unges vilkår ved på en nem og overskuelig måde at fundraise/indsamle penge til Viva/Impact.

Hvilke aktiviteter har vi?
Vi har én primær aktivitet: Vi samler ind til Impacts og Vivas arbejde ved at ringe til tidligere volontører og andre med relation til Impact og spørge, om de vil støtte Impacts arbejde økonomisk ved at blive faste givere.

Bliv frivillig i teamet, hvis du…
Vil være med til at udføre en konkret opgave, der ikke kræver mange timer, men som alligevel gør en forskel! Samtidig lærer du andre frivillige at kende og bliver belønnet med hyggelige snack-pauser.

Hvor og hvornår mødes vi?
Vi mødes på Viva/Impacts kontor på Klostergade 34, 3. sal i Aarhus. Der bliver afholdt phoner-events 1-2 gange hver måned. Tidspunkterne varierer. Som oftest vil det være 3-4 timer en eftermiddag/aften. Vi sidder ca. 4-6 personer hver gang.

Hvem kan være med?
Vi er et team på cirka 10-12 personer og vil gerne have flere med.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:
Lisbeth Plougmann, lp@viva.dk

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.