7 gode grunde til at rejse ud

1) Frontlinjen: Du kommer ud i frontlinjen i et uland og deltager i de lokale kirkers sociale arbejde for børn og unge.

2) Brug for dig: Du kommer ud til et projekt, hvor der er brug for dig og din arbejdskraft, og hvor man ikke kender til vikarbureauer. 

3) Match: Vi laver et match mellem dine ønsker og behov og mulighederne på et af vores samarbejdsprojekter. Vi laver en samarbejdsaftale om konkrete arbejdsopgaver.

4) Hvor behovet er størst ligger din arbejdsplads. Du arbejder med lokale ildsjæle – nutidens Mother Theresa’er – der dagligt kæmper for udsatte børn.

5) Backstage: Gennem Impact kommer du backstage og får indblik i et lands sjæl og folk. Projekterne ligger i slummen, i landsbyerne og i bjergene, hvor Lonely Planet ikke kommer.

6) Impact Academy. Et arbejde med udsatte børn og unge i ulandene kræver de rette redskaber og en stærk psyke. Du modtager undervisning i ulandsforhold, kommunikation og arbejde med udsatte børn.

7) Du lever sammen med de lokale. Du får venskaber for livet, som du ikke får på en normal backpacker-rejse. Og efter opholdet har du naturligvis mulighed for at rejse rundt på egen hånd.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.