Fra frivillig til ansat i arbejdet for udsatte børn

Viva har ansat to nye medarbejdere per 7. nov. i forbindelse med, at Christina Søndergaard Møller, kommunikationsmedarbejder i Viva, er på barselsorlov. Antropologistuderende Michael Thorlund er ansat som studentermedhjælper i Viva. Siden 2009, hvor Michael første gang var volontør i Honduras, har han ledt sommerteams til Honduras og været en af de bærende kræfter i netværket af hjemkomne volontører. Michael skal varetage udsendelsen af teams, koordinering af frivillige og phoneropgaver.

Sara Fischer-Nielsen, cand.soc. i internationale udviklingsstudier fra RUC, er ansat som program- og oplysningskoordinator. Hun har været frivillig i organisationen som bestyrelsesmedlem og har undervist på forberedelseskursus for nye volontører. Vivas udviklingsprojekter i Mellemamerika og organisationens oplysningsarbejde bliver Saras primære arbejdsområder.

sfn

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.