Nyt Viva-kontor i København

Viva har fået stillet et kontor til rådighed på Vermlandsgade 51, Amager. Det er ansatte og frivillige i København selvfølgelig glade for. Vi tror, at kontoret kan styrke Viva og volontørprogrammet Impact i Østdanmark og give en god base for de ansatte og frivillige, der bor i København. Vivas hovedkontor er fortsat i Århus.

Flere frivillige har allerede meldt ud, at de gerne vil indrette og gøre lokalet hyggeligt. Vi glæder os til at se det endelige resultat og til det arbejde vi sammen skal lave ud fra kontoret for udsatte børn og unge i Viva’s partnerlande.

Se, hvor det nye kontor ligger: http://map.krak.dk/m/9Ad8f

sfn

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.