22 frivillige pakkede armbånd

Tirsdag aften, d. 5. feb., stillede 22 frivillige op og hjalp med at pakke ca. 8000 armbånd, der skal sidde på den nye ”Honduras-støvle”. Honduras-støvlen produceres af familiefirmaet ”Bisgaard Sko”, som Viva Danmark har indgået en samarbejdsaftale med.

Støvlen skal sælges i Danmark og mange andre lande i Europa, og en del af overskuddet går til børn og unges uddannelse i Honduras. På hver støvle sidder et ”venskabsarmbånd”, som er håndlavet af unge i slumkvarteret Nueva Suyapa, i Honduras.

Det blev en god aften med pizza, arbejde og fællesskab. Tak til de frivillige for den store indsats.

Læs mere om Honduras-støvlen her.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.