Overvejer du at rejse med Impact?

Så deltag i Impact’s rejsecafé mandag d. 30. september og d. 4. november i København. Datoen for næste rejsecafé i Aarhus annonceres snarest. Kom og hør mere om mulighederne for at rejse ud som volontør med Impact. Tidligere Impact-volontører fortæller dig om deres oplevelser, om Impact og hjælper dig videre i dine overvejelser om at rejse ud som frivillig. Så kom og få en snak og en kop kaffe – det er uforpligtende at møde op.

Sted: Café Retro, Knabrostræde 26, København.
eller Nørre allé 29, Århus C

Tid: Kl. 19-21

Tilmelding på hgu@impact.co.dk eller her.

Alle er velkomne!

Følg med på Impact’s hjemmeside for mere information om rejsecafeer i Aarhus og København. Klik her.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.