Engageret Impact-frivillig er nu i Vivas bestyrelse

Thomas Vejvad Hjort er nyt medlem i Vivas bestyrelse. Han blev valgt ind på Vivas generalforsamling d. 25. maj på Diakonhøjskolen i Aarhus.
Siden 2007, hvor han første gang var i Honduras som volontør, har Thomas været aktiv i Impact både ude og hjemme. Han har ledt flere sommerteams i Honduras og har bidraget væsentlig til at mobilisere og sætte struktur og bringe ideer til det frivillige netværk i Danmark. Thomas er, udover sit engagement i bestyrelsen, frivillig stab i Impact-netværket i Danmark.

Thomas arbejder til hverdag som fysioterapeut.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.