Deltag i temadag om "bæredygtigt volontørarbejde"

Mandag d. 23. sep. inviterer Dansk Missionsråd, i samarbejde med Impact og Africa in Touch, til international temadag om bæredygtigt volontørarbejde. Arrangementet afholdes på Diakonhøjskolen i Aarhus.

Dansk Missionsråd har nedsat en arbejdsgruppe, som arbejder med etablering af guidelines for volontørarbejdet. Arne Kristensen, leder af Viva-Impact, er med i denne gruppe. Temadagen skal ses som første skridt i denne proces og er for dig, der er engageret i en kirke, uddannelsesinstitution, forening, rejseselskab eller organisation, eller dig som generelt er optaget af volontørarbejdet. Kom og vær med!

Se flyer for dagen her.

Sted: Lyseng Alle 15, 8270 Højbjerg, Diakonhøjskolen
Tid: Mandag d. 23 september, kl. 10-15.30
Arrangør: Dansk Missionsråd
Tilmelding: Philip Markussen – phm@dmr.org
Pris: 150 kr.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.