Mød Karline Urbina fra Nicaragua i Aarhus KFS

Torsdag d. 19. sep. kl. 19.30 holder Karline Urbina fra Nicaragua i Mellemamerika oplæg i Aarhus KFS. Hun er leder af Viva Nicaragua – et netværk af kirker og organisationer, der arbejder med udsatte børn og unge. Hun vil bl.a. udfordre rige landes syn på fattigdom og på, hvilken rolle vesten spiller i bekæmpelsen af fattigdom. Arrangementet er henvendt til studerende. Læs mere her: http://www.aarhus.kfs.dk/

Arrangementet finder sted i Preben Hornung Stuen, Stakladen, Aarhus Universitet.

Karline Urbina er pt. kursist på den internationale linje på Diakonhøjskolen. Hun er i Danmark i 3 måneder og vil holde flere oplæg om arbejdet blandt udsatte børn og unge i Nicaragua. Info om oplæg kan du finde her på siden og på facebook siden ‘Viva Danmark’. Viva Danmark og Viva Nicaragua er samarbejdspartnere.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.