Nye volontører rejser afsted

Impact sender et nyt hold volontører afsted til Honduras og Filippinerne.Impact sender søndag den 26. januar 17 nye volontører ud på forskellige projekter i henholdsvis Honduras og Filippinerne. Her skal de arbejde og være en ekstra hjælp på børnehjem, skoler, lokalprojekter, etc. det næste halve års tid.

Hos Impact ser vi frem til et begivenhedsrigt år for volontørerne, og vi ønsker dem alle en god rejse!

Der vil jævnligt blive berettet om deres oplevelser på deres respektive blogs, hvor du kan følge med.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.