Rejsecafé, Aarhus

Kom og hør om dig mulighed for at blive praktikant eller volontør i udlandet

Går du med en drøm om at rejse ud som volontør eller tage et praktikophold i udlandet.Har du brug for inspiration? Og mangler du mest af alt nogen, der kan svare på alle dine praktiske spørgsmål?Så kom til rejsecafe!Her vil du informationer omkring dine muligheder – og måske er du så heldig at møde andre, som går med den samme drøm som dig. Du vil blive guidet igennem aftenen af tidligere volontører, som har en masse dejlige oplevelser med hjem i bagagen, som de er ivrige efter at dele ud af.

Spred rygtet og kom glad på Klostergade 34, 3. sal, Aarhus C d. 11. novemeber kl. 19.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.