Wendy Vado fra Nicaragua kommer til Danmark

I de næste 3 måneder har Viva besøg af Wendy Vado fra Nicaragua. Wendy er 28 år og er medarbejder i Viva Nicaragua. Wendy skal være kursist på den internationale linje på Diakonhøjskolen i Aarhus. Under sig ophold vil hun holde et par oplæg om arbejdet blandt udsatte børn og unge i Nicaragua, og vi håber mange af jer får mulighed for at møde hende. Info om oplæg kan du finde her på siden og på facebook siden ‘Viva Danmark’.
Viva Danmark og Viva Nicaragua samarbejder om projektet LifeWorks, Danida-projektet "Vi skriver en ny historie" samt udsendelse af danske volontører/praktikanter til Nicaragua.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.