Velkommen til!

Hej og velkommen til min rejseblog. Herfra kan man følge med i hvad der sker på et børnehjem i Honduras, og der kan findes info om hvem jeg er, hvad VIVA, som jeg rejser med, står for, og hvordan man kan støtte projektet.

Indtil videre er der dog ikke meget at fortælle, jeg er stadig i Danmark! Jeg rejser tidligt søndag morgen, så lige nu er det alt det praktiske og de mennesker, jeg skal sige farvel til, der fylder. Mæææn selvfølgelig fylder glæden og forventningerne også, nu sker det endelig! Og selvom jeg er nervøs er jeg så utrolig glad for at have taget dette valg, jeg er sikker på at jeg ikke kommer til at fortryde det!

 

Sådan her kan det se ud, når man er meget nervøs

john-cleese

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.