…Og jeg får nok at spise

Nu har min lillebror – min ellers iskolde lillebror (love you) – bedt mig om at få skrevet noget, så nu må jeg hellere gøre det. Årsagerne (udover at jeg ikke er så tosset med blogs) er, at dagene her er ret travle. I mandags ankom jeg til Tegucigalpa, sammen med to søde medvolontører, Annika og Lene. Nu er vi i alt ni volontører, der bor i en lejlighed tilknyttet Viva-organisationens kontor i hovedstaden. Dagene går med intensiv spansk- og kulturundervisning, se lidt af byen og lære de andre at kende – det går indtil videre meget fint!

img_20170130_164707

Vores helt egen stue med julelys

Det har været nogle helt vildt spændende og trættende dage, bl.a. har vi hørt om Viva Honduras’ andre projekter, f.eks. deres anti-korruptionsprogram (en ‘lille’ detalje: Mens vi sad og fik undervisning var landets uddannelsesminister forbi kontoret og høre om programmet, og han lovede at gøre undervisning i anti-korruption obligatorisk i de offentlige skoler!!) Der sker altså ting og sager herovre, og vi lærer en hel masse om landet, hvilket giver et lidt større perspektiv på det arbejde vi skal til at udføre – det er fedt at langsomt forstå lidt af hvordan man kan være med i en stor bevægelse, og det er utrolig inspirerende at møde mennesker som elsker deres land og deres folk og knokler for at yde modstand  mod de stærke kræfter der har magten i landet og som bremser udviklingen med deres grådighed. Det glæder jeg mig vildt meget til at lære mere om.

Jeg glæder mig meget og er også ret spændt på at komme ud på projektet hvor jeg skal være -på onsdag!! Jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal forvente, jeg må tage det som det kommer.

SÅ ellers har jeg det godt, jeg får nok at spise (Vi har den sødeste kok på kontoret, Gladys) og har indtil videre ingen sygdomme – så langt så godt. Næste indlæg er nok om et par uger – spændende hvad der sker imellem!

Pas godt på hinanden!

 

PS. Kære Moster Didda. Man spiser ikke orme eller larver hernede, men jeg skal nok lade dig vide det, hvis jeg ser det.

img_20170201_152425

Søde små fingre

 

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.