Friends

Bisgaard Sko støtter i samarbejde med Viva projektet LifeWorks i Honduras.

LifeWorks hjælper unge, der er vokset op på børnehjem, med at få en succesfuld start på voksenlivet. Gennem uddannelse, jobtræning og etablering af sunde sociale og erhvervsmæssige netværk får de unge ressourcer til at leve et godt voksenliv udenfor børnehjemmet og blive integreret i samfundet.

Læs mere om LifeWorks

Venskabsarmbånd

Samarbejdet mellem Bisgaard Sko og Viva har også resulteret i konkrete arbejdspladser til de unge. På et af børnehjemmene i Honduras producerer de et venskabsarmbånd til Bisgaard Sko, som lægges i skoæskerne til forhandlerne.

Bisgaard donerer 1€ per armbånd til uddannelse og jobtræning af unge i Honduras. Arbejdet med at producere armbåndene sker under ordnede forhold, hvor de unge lærer at begå sig i et job, samtidig med de modtager uddannelse.

Bisgaard Sko

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.