Støt LifeWorks
DK

Tak for din støtte 

Giv et bidrag
DK

MobilePay 4023 1133

Her arbejder vi

Globalt set arbejder Viva i 14 lande i Latinamerika, Afrika og Asien. I Viva Danmark fokuserer vi på fire lande; Honduras, Nicaragua, Filippinerne og Bangladesh. 

I stedet for selv at starte nye projekter op arbejder vi på at samle og styrke lokale netværk, hvor projekter går sammen for at kunne hjælpe flere børn bedre og påvirke beslutningstagere til at fortage samfundsændringer, der kan mærkes i børnehøjde.

De lokale Viva-netværk består af lokale børne- og ungdomsprojekter som fx. børnehjem, skoler, gadebørnsprojekter, ungdomsklubber, søndagsskoler m.m. der vælger at danne fælles front. 

Ekspertise i Mellemamerika
Siden vores arbejde startede i 1994 har relationerne til især Honduras været meget stærke. Det var her de første volontører rejste hen, og de første støtteprojekter opstod. En af de første danske volontører, Katja Nordstrøm de Hernández, var med til at starte Viva-netværket i Honduras og bor stadig i landet. Hanna og Kim Skovgaard, koordinatorer for vores ImpactAcademy for volontører og praktikanter, bor også i Honduras. 

Det store kendskab til Honduras har gjort, at arbejdet har bredt sig til nabolandet Nicaragua.

Lær landene at kende
I menuen kan du lære de forskellige lande at kende, og hvad vi gør for at hjælpe børn og unge.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.