Carolina


Mange af os kender familier, som har mistet en af deres kære pga. kræft. Familien bliver ændret for altid, og sorgen er stor. Sådan har mennesker det over hele jorden, men når der ikke er et socialt sikkerhedsnet, kan børn komme til at bære urimelige byrder ved sygdom og dødsfald i familien.

Mor og sygeplejerske på 8 år
Carolina er en varm og smilende pige, men når hun fortæller sin livshistorie, får hun tårer i øjnene. Historien bliver afbrudt flere gange. Det gør ondt at tale om. Da hun var 8 år, fik hendes mor kræft. Faderen forlod familien, og Carolina blev nu den nye mor. Hun passede sine 5 mindre søskende og sin mor, indtil moderen døde efter 4 års sygdom.

En ny start
Carolina og hendes søskende kom på et af de børnehjem i Honduras, som Viva støtter, og her begyndte en tid, hvor hun midt i sorgen kunne få lov til at være barn igen og gå i skole. I dag er hun i gang med at uddanne sig til fysioterapeut. Hun skal selv betale for sine studier, men får økonomisk støtte fra Viva til sin uddannelse. Hun er ved at skabe sig en fremtid.

Læs mere om

LifeWorks

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.