Unge og uddannelse

90% af verdens børn går i skole. Men der er stadig omkring 67 mio. børn på verdensplan, som ikke gør, og mange der dropper ud uden at færdiggøre skolen. Det er et alvorligt problem, fordi uddannelse er en vej ud af fattigdom.

Uddannelse giver adgang til viden og mulighed for at træffe gode og oplyste valg. Gennem uddannelse forbedrer de unge deres muligheder for at få et godt job og for at kunne brødføde sig selv og familien.

Hvad gør vi?

Viva hjælper gadebørn og børnehjemsbørn med at få adgang til skolegang. Det er en god start. Men unge, der har gået i skole på et børnehjem, er ofte ikke klædt på til voksenlivet uden for institutionen. Vivas program LifeWorks giver børnehjemsbørn rådgivning, hjælp til uddannelse, jobtræning og etablering af sunde sociale netværk. Målet er at give dem ressourcer til at leve et godt voksenliv uden for børnehjemmet.

Støt unge børnehjemsbørn

Læs om vores indsatsområde "Fremme børns rettigheder"

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.