Arv og testamente

Vil du være med til at give udsatte børn og unge en fremtid, kan du få rådgivning om arv og testamente hos os.

I et testamente kan du tilgodese organisationer og familiemedlemmer, der ellers ikke vil arve. Viva er godkendt til at modtage pengegaver ifølge testamente uden at skulle betale boafgift. Det betyder, at testamentariske gaver går ubeskåret til Vivas arbejde.

Du kan støtte Viva ved at testere en del af din arv til vores organisation. Du vil på denne måde støtte vores arbejde selv den dag du ikke er her længere.

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk (www.legaldesk.dk), som vil oprette gratis simple testamenter eller et legat for dig, som støtter, hvori du kan testere penge til vores arbejde.

Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej.

Dette legat er helt gratis for dig, som støtter, og du vælger selv, om du vil underskrive legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner.

Du kan oprette dit legat gratis hos Legal Desk her.

Med 30% løsningen kan du give dine arvinger endnu mere arv, samtidig med at du støtter os som organisation. Læs mere om 30% løsningen her.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.