Bøn for børn

Når vi får brug for at rette tankerne mod noget der er større end os selv

På trods af den økonomiske udvikling lever vi stadig i en verden med stor global ulighed og uretfærdighed. Det kan fx. være svært at rumme, at der i en moderne verden stadig bor 100 millioner børn på gaden.

Når en situation virker uoverskuelig og vi føler afmagt, kan bøn være en måde at finde fred og rette sine tanker mod noget, der er større end os selv. Samtidig kan det hjælpe os med at samle tankerne og forstå vores egen rolle.

Bøn kan også være blot at tænde et lys eller at sende en tanke af sted. Vi er taknemmelige for de kirker og personer, der er med til at bede for børns vilkår.

Vil du være med?

I Århus mødes en gruppe frivillige jævnligt for at bede for børns vilkår og de projekter, vi støtter. Gruppen hedder ImpactPray, og du er velkommen til at kontakte dem, hvis du vil være med til at bede for børn sammen med andre.

Internationalt i Viva-familien afholdes hvert år en weekend med fokus på oplysning om og bøn for børns vilkår. Kontakt os, hvis du eller din kirke har lyst til at tage del heri.

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.