Samarbejdspartnere
Giv et bidrag
DK

MobilePay 4023 1133

Club Viva – GOALS FOR LIFE

I Viva Danmark elsker vi fodbold, og vi har set, at sporten kan tilbyde mere end blot underholdning. Som medlem af Club Viva – GOALS FOR LIFE kan din virksomhed være med til at forandre udsatte børn og unges hverdag og hjælpe dem væk fra kriminelle gadebander og ind på fodboldholdet.

I Honduras er bandemiljøer og kriminalitet et stort problem for landets udvikling. Mange børn og unge tilbringer livet på gaden og rekrutteres ind i bandemiljøet, da de ikke har andre alternativer. Viva har i mere end 10 år arbejdet med fodbold som redskab til at hjælpe disse børn og unge. Med projektet GOALS FOR LIFE kan du og din virksomhed score et mål for udsatte børn og give dem et nødvendige alternativ til banderne.

I GOALS FOR LIFE får børnene muligheden for at opleve glæden og fælleskabet ved fodbolden. Fodboldbanen bliver et klasseværelse, hvor børnene lærer om fairplay, respekt og sammenhold. Trænernes vigtigste rolle er at overføre de værdier, der eksisterer i fodboldens verden, til den virkelige verden.

Vores mål er at få 1.000 børn i Honduras til at spille fodbold i GOALS FOR LIFE i løbet af det næste år.

Bliv GOALS FOR LIFE SUPPORTER

Som erhvervspartner i Club Viva hjælper din virksomhed udsatte børn og unge mod en bedre fremtid. Bliv guld, sølv eller bronze partner i dag og styrk virksomhedens CSR profil. Kontakt Gritt Holm Hedehus på 20234948 eller ghh@viva.dk og hør, hvordan din virksomhed bliver Club Viva partner.

Hvis I opretter et medlemskab af Club Viva, indberetter vi jeres medlemsbidrag til SKAT på jeres CVR-nummer. Husk, at alle virksomheder er fradragsberettiget med op til 15.600 kr. om året.

Fodbolden giver Obed håb (Eksempel fra virkeligheden)

Obed var for 3 år siden en typisk dreng i Honduras. Han havde ikke meget at give sig til og i risikogruppen for at blive rekrutteret ind i bandemiljøerne. Gennem Vivas fodboldprojekt har 11-årige Obed lært en masse om respekt og tolerance. Obed har ved fodboldspillet fundet troen på sig selv og ser nu lysere på fremtiden. Hans store drøm er nu at blive professionel fodboldspiller. Obed er blot en af mange udsatte børn, der har fået fornyet håb om fremtiden gennem Vivas Goals for Life-projekt. Vi håber, at I vil støtte projektet.

Baggrunden for projektet

Fodbold er nationalsporten i Honduras. Den skaber fællesskab og stolthed og er derfor et rigtigt godt redskab til at skabe kontakt til de børn og unge, der lever i de fattigste områder af Honduras.

Vivas fodboldprogram blev startet af danske unge, der i sommerferien rejste til Honduras og spillede fodbold med børnene. Efterhånden tog de lokale kirker ideen op og sikrede, at der var fodboldtræning for børnene hele året og ikke kun få uger om sommeren. Fodbolden blev indgangen til dialog med de udsatte børn og unge, og det blev muligt at undervise dem i færdigheder og værdier i livet. Vigtigst af alt så oplever vi, at børnene elsker det.

I Viva ønsker vi at videreudvikle fodboldkonceptet. Vi har fundet en model, som fortjener at blive udbredt, således at flere børn og unge kan opleve fælleskabet gennem fodbolden. Vi vil arbejde videre med at engagere lokale samfundsaktører som myndigheder, skoler og organisationer og virksomheder og på den måde yde en bæredygtig indsats i de mest udsatte områder i verden; der hvor vejen ud af fattigdom kan være lang.

 

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.