Min virksomhed vil støtte

Alle kan bidrage til, at verden bliver et lidt bedre sted – også din virksomhed. Ønsker du og din virksomhed at tage et socialt ansvar og hjælpe udsatte børn og unge?

En såkaldt CSR-aftale giver din virksomhed en tydeligere social profil, øget medarbejderstolthed og lidt ekstra mening i hverdagen. Giver din virksomhed et bidrag, får du skattefradrag på gaver op til 14.500 kr., når du opgiver dit CVR nr.

En skræddersyet aftale

Hver virksomhed er forskellig, og derfor skræddersyr vi samarbejdet. I vælger hvilket indsatsområde, I vil støtte; fx uddannelse, gadebørn, sundhed eller måske sportsaktiviteter for børn i slummen.

Sammen finder vi ud af, hvordan støtten kan give konkret værdi i jeres arbejde. Måske i jeres markedsføring, personale-arrangementer eller måske en medarbejder-rejse ud til børneprojektet.

Kontakt Gritt Holm Hedehus for en snak om mulighederne.

En stor TAK for samarbejdet med de virksomheder der støtter og har støttet gennem årene.

Tre eksempler på samarbejde

Bisgaard Sko ønskede at støtte børn og unge og efter et fælles besøg i Honduras blev samarbejdet fokuseret på:

  • Støtte til børns uddannelse og personaletræning på pigebørnehjemmet ”Tro, Håb og Kærlighed”.
  • Mikrolån til unge i slummen som lærer iværksætteri og producerer et armbånd, der vedlægges ”Honduras gummistøvlen”, som Bisgaard sælger til europæiske kunder.
  • En del af overskuddet ved støvlesalget går til unges uddannelse.

Copenhagen Tower Run støtter unge børnehjemsbørn i Nicaragua med en del af overskuddet for løbet. Derudover støtter hver deltager i løbet, da 20 kr. af deltagerprisen doneres til Viva. Samarbejdet er fokuseret på:

  • At hjælpe unge i Nicaragua fra et liv på børnehjem til at skabe sig et selvstændigt voksenliv. Det sker gennem rådgivning, studielegater og jobtræning, så de unge påny indsluses i samfundet og lærer at stå på egne ben.

Plandisc støtter Viva’s LifeWorks program. For hvert abonnement Plandisc sælger doneres kr. 10,00 til Viva’s arbejde. Samarbejdet er fokuseret på:

  • LifeWorks, som hjælper unge, der er vokset op på børnehjem, med at få en succesfuld start på voksenlivet
Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.