Dit ophold

Vi lever i en ulige verden, hvor forskellen mellem rig og fattig aldrig har været større. Mange børn og unge vokser op i den fattige del af verden uden en tryg opvækst og fremtidsmuligheder.

I Impact ønsker vi at mobilisere unge til engagement for verdens udsatte børn og unge. Dit volontør eller praktikophold handler derfor om at lære, at give og at dele ud af dine oplevelser.

Learn. Er du nysgerrig på ting som ulandsforhold, kultur, fattigdom og børns rettigheder, og ønsker du at lære mere?

 Give. Har du lyst til at give af din tid, evner og arbejdskraft til et lokalt projekt, der dagligt arbejder med udsatte børn og unge?

 Share. Har du lyst til at dele dine oplevelse med andre, og på den måde udbrede kendskabet til udsatte børn og unges vilkår?

At rejse ud og hjælpe er hårdt arbejde, men det er også et eventyr. Dit rejseeventyr! Vi glæder os til at hjælpe dig på din rejse og til et unikt udlandsophold.

Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.