7 gode grunde

1) Fordi det nytter: I Impact har vi samarbejdet med lokale kirkelige partnere i Asien og Mellemamerika gennem en årrækker. Deres fokus er at forbedre udsatte børn og unges vilkår. Du kan som udsendt frivillige bidrage til det arbejde.

2) Brug for dig: Du kommer ud til et projekt, hos en af vore lokale partnere, hvor der er brug for dig. Der er konkrete arbejdsopgaver, men mest af alt betyder det noget at du ser det enkelte barn for hendes egen skyld, og bekræfter den unge fyr i at han har værdi .

3) Unik match: Uanset hvem du er, kan du hjælpe. Det der tælller mest er din indstilling, din evne til at gribe om  begrebet "volontøridentitet". Vi laver et unikt match mellem dine ønsker og evner og mulighederne på et af vores samarbejdsprojekter.

4) Hvor behovet er størst ligger din arbejdsplads. Du arbejder med lokale ildsjæle – nutidens "Mother Theresa’er" – der dagligt kæmper for at forbedre udsatte børn og unges vilkår.

5) Backstage: Gennem Impact kommer du backstage til et lands sjæl og folk. Projekterne ligger i slummen, i landsbyerne og i bjergene, hvor Lonely Planet ikke kommer.

6) Impact Træning. At arbejde med udsatte børn og unge i ulande kræver de rette redskaber og en stabil psyke. Du modtager undervisning i ulandsforhold, kulturmøde og kommunikation samt pædagogiske redskaber i arbejdet med udsatte børn og unge før afrejse.

7) Du lever sammen med de lokale. Du får venskaber for livet, som du ikke får på en normal backpacker-rejse. Efter den frivillige indsats har du naturligvis mulighed for at rejse rundt og opleve regionen.

Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.