Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vi har endnu ikke fastlagt, hvor turen går hen i 2019. Vi vender stærkt tilbage med flere informationer snarest.

Honduras gav mig så mange gode oplevelser, at jeg bare skulle af sted igen!

Jonas, tidligere deltager på fodboldteam x2

Hvad kan du forvente?

Fantastiske oplevelser forude

Herunder får du et overblik over, hvordan din sommerferie kan forløbe, hvis du melder dig til SummerAcademy.

 • Lær teamet at kende!

  Academy DK

  Før du rejser på sommereventyr i Honduras, møder du resten af teamet i Aarhus til en forberedelsesdag. Her får vi styr på, hvad du skal pakke i kufferten og bliver i det hele taget klædt på til de mange oplevelser, der venter forude.

 • Ny kultur

  Læringsdage i Tegucigalpa

  Du tripper selvfølgelig efter at komme ud og lege Messi på de honduranske fodboldbaner, men inden vi slipper jer løs, bruger vi nogle dage på læring, så du har en forståelse for, hvad det er for et land, du er landet i, og ikke mindste også hvorfor det giver mening at spille fodbold blandt udsatte børn og unge. Og du får krydret læringsdagene med et par spanske gloser, så du også kan kommunikere en lille smule med børnene.

  Herefter har du mulighed for at vælge mellem 2 spor.

 • Spor 1

  Fodbold, leg & sjov

  Næste stop på turen er fodboldbanerne.
  På spor 1 bruger du tiden sammen med et samlet team fra Danmark, hvor I arrangerer fodboldskole i et lokalsamfund, laver fysisk aktiviteter på børnehjem og bruger et par fridage på at se mere af den honduranske kultur og natur.
  Så længe man synes, det er sjovt og hyggeligt at være sammen med børn og unge, kan man være med – med andre ord kræver deltagelse altså ikke, at man er den fødte fodboldstjerne.

 • Spor 2

  Frivillig på børnehjem

  På spor 2 har du mulighed for at tilbringe 3 sammenhængende uger på et børnehjem som frivillig. Du tager ud på projektet sammen med mindst én anden dansker, og I får hverdag sammen med en masse skønne børn og unge, som elsker, at I har tid til at give dem en ekstra gyngetur og arrangerer hyggelige aktiviteter.

 • Alle mødes i Tegucigalpa

  Refleksion & opsamling

  Efter nogle uger i felten, vender du tilbage på skolebænken for at bearbejde de mange indtryk og lave en kobling til, hvordan du kan bruge dine erfaringer til noget på den lange bane, når du kommer tilbage til Danmark.

  Herefter er SummerAcademy officielt slut, men man er selvfølgelig velkommen til at blive i landet og rejse videre på egen hånd.

Hvad koster det?

Pakkerejsens indhold

 For 6.500 kr. er alle udgifter i Honduras dækket – det vil sige, at du selv skal sørge for en flybillet, din rejseforsikring og vaccinationer.
Pakken er inklusive kost og logi, så dine lommepenge kan gå til souvenirs og honduranske snacks.

Det er muligt at ankomme til Tegucigalpa en dag tidligere, hvis det bliver nødvendigt i forhold til at finde de billigste flybilletter – i så fald betaler du selv for overnatning i lejlighed ved vores kontor.

Hvad skal du gøre for at komme med?

De praktiske detaljer

Hvis du har spørgsmål angående SummerAcademy, er du velkommen til at fange os herinde på chatten eller skrive til Lisbeth Plougmann; lp@viva.dk.

Hvis du ved, du gerne vil med, er næste step at ansøge.