Learn • Give • Share

Vores ophold er bygget op omkring tre vigtige elementer.

 

LEARN
Læringsdelen handler om at få teoretisk udgangspunkt for at forstå problematikker omkring fattigdom og dens konsekvenser og i forlængelse heraf forstå, hvilken rolle du har i en global verden.
Dette element er på SummerAcademy til stede under hele opholdet, men især tydelige i den første uge af forløbet.

 

GIVE
Give-elementer kommer til udtryk, når du begiver dig ud på det konkrete projekt og giver af din tid og dine evner. Dette bliver konkretiseret i den anden del af dit ophold, hvor du får jord under neglene i felten.

 

SHARE
Det sidste element handler om at dele dine erfaringer og læring med andre. Elementet er tydeligt undervejs, når du deltager i en fælles oplysningskampagne, men det kommer også til udtryk efter din hjemkomst til Danmark, hvor du fortæller venner og familie om alle dine oplevelser og nye perspektiver på verden

SummerAcademy

Fodbold • Frivilligt arbejde • Fællesskab

Drømmer du om en spændende sommerferie?
Brug sommeren i Honduras og få uforglemmelige oplevelser med hjem i kufferten

Forløb

 • 4 dages undervisning i Tegucigalpa om fattigdomsproblematikker og børns rettigheder krydret med et par spanske gloser.

Herefter kan du vælge mellem 2 spor: 

 • Spor 1:
  Tre ugers praktisk arbejde på et lokalt projekt, hvor du kommer ud og oplever hverdagen på et lokalt børnehjem og giver en hånd med i det daglige arbejde. Løbende under dit ophold medvirker du i en online oplysningskampagne, der sætter fokus på børn og unges vilkår i Honduras.

 

 • Spor 2:
  Tre ugers fodboldskole, hvor du sammen med resten af teamet spreder smil og gode oplevelser for udsatte børn og unge rundt på honduranske fodboldbaner.

Herefter:

 • 1 dags refleksion.
  Efter nogle uger i felten, vender du tilbage på skolebænken for at bearbejde de mange indtryk og lave en kobling til, hvordan du kan bruge dine erfaringer til noget på den lange bane, når du kommer tilbage til Danmark.
 • Valgfrit
  Du kan herefter tage tilbage på dit projekt i 1-3 uger, rejse videre på ferie eller vende tilbage til Danmark.

Tør du lade dig udfordre?
Vi garanterer, at du får en fantastisk sommer med danske og honduranske unge.

Hvordan kommer du med?
Send ansøgningen til Lisbeth Plougmann; lp@viva.dk

HVORNÅR?
9. juli – 5. august.

PRIS?

6.500 kr. eksl. fly, forsikring og vaccinationer.

Informationsaften d. 14. marts kl. 19 på Klostergade 34, 8000 Aarhus C. Læs mere og tilmeld dig på Facebook.

Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.