Hjemme igen

Hver sommer rejser unge danskere til Honduras og Nicaragua for at lære, hvordan man kan arbejde med udvikling i en latinamerikansk kontekst.

Teamdeltagerne undersøger årsagerne til fattigdom og leder efter svar på, hvordan vi tackler problematikker som korruption og organiseret kriminalitet. Derudover bidrager de med konkret hjælp på lokale børne- og ungeprojekter.

Efter at være vendt hjem, handler det for deltagerne om at videreformidle de oplevelser og den viden, de har fået. Det sker gennem konkrete oplysningsaktiviteter, hvor børn og unges rettigheder bliver sat i fokus ved forskellige arrangementer rundt om i Danmark. Det kan fx være ved gymnasiebesøg, fodboldstævner og kampagner. 

Bestil et foredrag med en teamdeltager

Følg med her på siden og på facebook, hvis du vil holde dig opdateret omkring events og muligheder for at deltage på et team.

Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.