Ansøg nu

Send din ansøgning, så inviterer vi dig til en uforpligtende samtale.

Bangladesh

Som frivillig i Bangladesh bliver du med sikkerhed budt hjertelig velkommen. Bengalerne elsker ”bideshis”; udlændinge. Du vil opleve, at folk er enormt nysgerrige og meget hjælpsomme over for dig.  
Bangladesh er ikke et turistmål, og der er få udlændinge. Landet er måske allermest kendt for sine årlige oversvømmelser. Regnvand og smeltevand fra Himalaya oversvømmer omkring 1/4 af landet i regntiden. Og med klimaforandringerne forventer man endnu større oversvømmelser i fremtiden.  

Bangladesh er et af verdens fattigste og tættest befolkede lande. Landet er 3 gange større end Danmark og har 150 millioner indbyggere. I 1971 løsrev landet sig fra Pakistan og blev selvstændigt. Andre nabolade er Indien og Myanmar.     

Undervisningsniveauet i Bangladesh er lavt som i de fleste fattigdomskulturer. Problemet skyldes bl.a., at der mangler kvalificerede lærere og mange børn sendes i arbejde før de har færdiggjort skolen.
Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.