Ansøg nu

Send din ansøgning, så inviterer vi dig til en uforpligtende samtale.

Filippinerne

I Filippinerne vil du som frivillig opleve en spændende sammensat kultur med mange forskellige etniciteter.
Filippinerne et asiatiske land med stor vestlige prægning. Dette skyldes landets lange kolonihistorie, som spansk koloni i 333 år og amerikansk koloni i 48 år indtil 1946. Der er ca. 90 mio. indbyggere, hvoraf hovedparten er kristne.
Fillippinerne er et tropisk land bestående af over 7000 øer med udsøgte sandstrande og muligheder for dykning og "alt godt fra havet". Der er 37 vulkaner og flere af dem er aktive.
Det er et økonomisk ulige land, hvor en lille overklasse styrer og sidder på den største indtjening, mens store dele af befolkningen lever i fattigdom. Samlet set lever befolkningen under FNs fattigdomsgrænse. Mange børn, hvis forældre tager til udlandet (bl.a. til Danmark som au pairs) vokser op uden forældre i kortere og længere perioder. 
I Filippinerne er menneskehandel med børn og sexuel udnyttelse udbredt. Der er ca. 1,5 mio. gadebørn på Filippinerne og heraf er ca. 60.000 prostituerede.
Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.