Honduras

Fattigdommen er tydelig i Honduras. Som frivillig kommer du ind bag kulisserne og kommer til at samarbejde med lokale ildsjæle, der hver dag kæmper for at gøre Honduras til et bedre sted at leve, især for Honduras’ børn. 
I hovedstaden Tegucigalpa og er der mange gadebørn – mange sniffer lim for at glemme deres sorg og sult. Børnene overlever ved at finde mad i skraldespande, småjobs og tiggeri i værste tilfælde ved kriminalitet og ved at prostituere sig. I det hele taget er der meget at kæmpe for, når det gælder børns rettigheder i Honduras. 

Honduras er også et smukt bjergrigt land, der byder på fabelagtige caribiske sandstrande i nordpå. De har en folklore med rødder i Maya-kulturen. Copán i det vestlige Honduras, er et af de vigtigste historiske fund fra Maya-kulturen, ruinbyen er på Unescos liste over verdenskulturarv. 

I 2009 gjorde Honduras sig bemærket i den internationale presse, den daværende præsident Manuel Zalaya blev afsat ved et militærkup. Den politiske situation fortsat ustabil i det spæde og korrupte demokrati. 
ImpactAcademy ligger i hovedstaden Tegucigalpa i Honduras. Backpacking i Mellemerika foregår via lokale komfortable og billige busforbindelsen over grænserne. Der er oplevelser og adventure på alle prisniveauer, Honduras, Nicaragua, Guatemala, Costa Rica og Belise kan anbefales.
Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.