Ansøg nu

Send din ansøgning, så inviterer vi dig til en uforpligtende samtale.

Nicaragua

Som frivillig i Nicaragua får du indblik i en uopdaget perle. Landet byder på unikke naturoplevelser der er vulkaner og masser af vand. Selv hovedstanden er grøn som en kæmpepark, de har Mellemamerikas største sø, smukke sandstrande og muligheder for dykning.  

Landet var i slut 70erne igennem en socialistisk/kommunistisk revolution. Som resultat af de stærke socialistiske strømninger, er landet kendt for sin lange tradition for kooperativer, hvor en gruppe mennesker sammen opretter fx en kaffevirksomhed, som giver en indtægt, der kommer alle deltagere i kooperativet til gode.   

Nicaragua har fine turistattraktioner, såsom kolonibyen, Granada, som blev grundlagt af de spanske koloniherrer, og byen Masaya som er centrum fro traditionel kunst og kultur. Men du kommer ikke til at stå i kø; der er få turister, der forvilder sig til Nicaragua.

I Mellemerika foregår backpacking over grænserne via lokale busforbindelsen, de er billige og komfortable. Der er oplevelser og adventure på alle prisniveauer i Nicaragua, Honduras, Guatemala, Costa Rica og Belise.

Som Honduras er Nicaragua blandt de fattigste lande i Latinamerika, og der er store uligheder mellem fattige og rige.

I Nicaragua er sproget spansk som i de andre mellemamerikanske lande – så du har god mulighed for at lære sproget. Før dit frivillige ophold i Nicaragua, deltager du i 2-3 ugers kultur og sproglæring på ImpactAcademy i nabolandet Honduras sammen med andre frivillige fra Impact.

Om Impact
VIVA

VIVA
Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994 og har tidligere fungeret under navnet Leve Børnene.