Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Få en pause fra den danske vinter

  Oplev Zimbabwe med det første Impact-team d. 18.-27. januar

  Spørgsmål?

Vandfaldenes land

Om Zimbabwe

I den sydlige del af Afrika ligger Zimbabwe. Landet er kendt for sit flotte og varierede landskab, som er præget af imponerende vandfald samt et fantastisk dyreliv på savannerne, hvilket tiltrækker mange turister.

Men for dele af befolkningen er livet ikke nemt. På teamturen får du mulighed for at se nogle af landets skyggesider og få indblik i de udfordringer, som landets udsatte børn og unge står overfor:

21,4% lever i ekstrem fattigdom.
25,1% af bybefolkningen lever i slum.
33,4% er underernæret.

We are looking forward to a wonderful learning moment with you!

Jonathan, leder af Viva Zimbabwe

Hvad kan du forvente?

Fantastiske oplevelser forude

Herunder får du et overblik over, hvordan dit vintereventyr kan forløbe, hvis du melder dig til Zimbabweteamet.

 • Lær teamet at kende!

  Academy DK

  Før du rejser på vintereventyr i Zimbabwe, møder du resten af teamet i Aarhus til en forberedelsesdag, hvor I får mulighed for at lære hinanden at kende og også høre mere om, hvad I kan forvente af turen. Vi får selvfølgelig også styr på, hvad du skal pakke i kufferten og bliver i det hele taget klædt på til de mange oplevelser, der venter forude.

 • Ny kultur

  Læringsdage

  Du tripper selvfølgelig efter at komme ud og opleve en masse og være sammen med børnene, men inden vi slipper jer løs, bruger vi nogle timer på læring, så du har en forståelse for, hvad det er for et land, du er i, og ikke mindst også hvorfor dit korte ophold giver mening i et større perspektiv.

 • Oplev Viva Zimbabwe

  Gi' en hånd med

  Når vi har fået en introduktion til Zimbabwe, begynder alt det sjove; vi skal rundt og besøge forskellige børne- og ungdomsprojekter og høre om deres fantastiske arbejde og selvfølgelig også selv lave aktiviteter og tilbringe tid sammen med børnene.

  Når vi rammer d. 27. januar, er programmet officielt slut, men man er velkommen til at blive i landet og f.eks. tage på safari.

Hvad koster det?

Pakkerejsens indhold

For 5.000 kr. er alle udgifter i Zimbabwe dækket – det vil sige, at du selv skal sørge for en flybillet, din rejseforsikring og vaccinationer. Pakken er inklusive kost og logi, så dine lommepenge kan gå til souvenirs og zimbabweanske snacks.

Hvad skal du gøre for at komme med?

De praktiske detaljer

Hvis du har spørgsmål angående Zimbabweteamet, er du velkommen til at fange os herinde på chatten eller skrive til Lisbeth Plougmann; lp@viva.dk.

Hvis du ved, du gerne vil med, er næste step at ansøge.