Bestyrelse

Morten Ove Andersen (formand)

Morten er uddannet Kaospilot og er specialiseret i change management. Han arbejder til dagligt som selvstændig konsulent for en række danske og internationale virksomheder. Pt. er han Change Manager i Vestas. Morten er også er medstifter af firmaerne Changepilot, Launchpeople og Happity. Han bor med sin familie i Aarhus.

 

Thomas Vejvad Hjort (næstformand)

Thomas er uddannet fysioterapeut og arbejder for EliteSilkeborg og Senzone. Frivillig i Viva siden 2007, hvor han første gang var volontør. Han har siden været engageret i Viva Sport og ledt flere sommerteams til Honduras.

Hanna Rasmussen

Hanna rejste for første gang ud som volontør i 2006 og har siden været en del af det frivillige arbejde i Aarhus. Hun har tidligere været ansat i Africa in Touch og i Fertilitech i Aarhus. Hun har en BA som ingeniør og en master i Conflict, Displacement and Human Security fra University of East London og arbejder hos Mission Afrika.

 

Cathrine Pedersen

Cathrine er uddannet socialrådgiver og er ansat i Røde Kors Center. Hun har været udsendt af Viva til Honduras 2007-2013. Her var hun og familien primært involveret i udslusning af unge fra Børnehjemmet Emmanuel samt kontaktperson for danske Impact-volontører. Hun bor med sin familie i Horsens.

 

Daniel Toft Jakobsen

Daniel er er medlem af Byrådet i Hedensted Kommune for Socialdemokraterne og blev valgt til Folketinget for Socialdemokratiet i 2015. Han er tidligere specialkonsulent på Aarhus Universitet. Daniel bor i Øster Snede med sin familie.

 

Rune Bysted

Rune er ansat som Business Development Manager hos Danfoss. Han var i Honduras på fodboldteam i 2009.Han har en PhD fra Aarhus Universitet og arbejder dér stadig som assisterende professor.
Rune bor i Aarhus med sin familie.

 

 

 
 
 
 

Birgitte Stieper
Birgitte er ansat hos SOS Børnebyerne som international programansvarlig.
Hun har tidligere været ansat hos Dansk Missionsråds Udviklingsarbejde og har derfor stort kendskab til Vivas arbejde.
Birgitte bor i København.

 
 
 

Jens Jørgen Jensen (Suppleant)
Jens Jørgen arbejder med digital marketing hos Ennova og har tidligere været kommunikationsmedarbejder hos KFS.
Han har uddannelsesmæssigbaggrund i analytisk journalistik, idehistorie og psykologi.
Jens Jørgen er bosat i Aarhus-området med sin familie.

 

Mikkel Cantzler Christensen (Suppleant)
Mikkel er ansat ved Aarhus teater som journalist. Han rejste første gang til Honduras på team i 2008 og har siden været engageret hos Viva på forskellig vis.
Mikkel bor i Aarhus med sin familie.
Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.