Udsendte

Sissel Jørgensen

Sissel er koordinator for volontørakademiet i Honduras og lokal kontaktperson for de danske volontører. Hun har til opgave at udvikle volontørakademiet og sikre, at de frivilliges ophold bliver forankret i god læring. Sissel har en bachelor i antropologi og har tidligere været volontør i Honduras med Impact.

E-mail: sj@impact.co.dk

Katja & Max Hernández

Katja og Max er bosat i Honduras siden 1998 og arbejder på børnehjemmet Emmanuel. Katja som administrator og Max med de store drenge. Katja rejste fra ud som volontør i 1996, og blev senere gift med Max, som er honduraner. Katja har startet og ledt Vivas arbejde i landet fra 1998-2005. De har børnene Gabriel, Simon og Esther og er udsendt i samarbejde med Silkeborg Oasekirke.

E-mail: maxkatja@gmail.com
For nyhedsbreve kontakt Gritt Rhinstrøm: rhinstroem@hotmail.com

Patrick & Emily McDonald

Patrick er grundlægger af Viva og har ledt Viva-kontoret i England indtil 2011. I dag arbejder han som social iværksætter i konsulentfirmaet Oxford Ventures, der etablerer projekter mellem firmaer og ulandsprojekter. Patrick fungerer stadig som protektor og foredragsholder for Vivas arbejde. Parret og deres fire drenge bor i Oxford og er udsendt af en dansk støttegruppe bestående af 4 kirker i Danmark.

E-mail: patrick.mcdonald@oxfordventures.co.uk
For nyhedsbreve kontakt Lars Pugh: lars@silkeborgfrikirke.dk

Om Viva
VIVA

Klostergade 34, 3. sal
8000 Aarhus C

Tlf:
4023 1942
CVR:
3003 7677

Viva er en international kirkelig og humanitær børne- organisation, hvis mål er at forbedre børn og unges vilkår. I Vivas volontørprogram Impact er målet at mobilisere unge til medansvar og engagement for verdens børn og unge. Viva blev stiftet i Danmark i 1994. Send din støtte til reg.: 0994, konto: 0009279423.