Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Støt vores arbejde

    Så vi i fællesskab kan skabe børnevenlige samfund.

Støttemuligheder

Støt Viva

Støt Vivas arbejde med at stoppe vold, udnyttelse og overgreb på børn, og hjælp os med at forbedre børn og unges vilkår, så de får en tryg og sund opvækst med mulighed for at skabe deres egen fremtid.

Støt nu

Bliv medlem

Viva er en medlemsorganisation, og du kan blive medlem for 100 kr. om året og derved styrke vores demokratiske medlemsstruktur og få medindflydelse. Medlemsbidraget støtter vores arbejde med at skabe børnevenlige samfund.

Bliv medlem her

Tegn et gavebrev

Du kan tegne et gavebrev og dermed støtte Viva med et årligt beløb over en 10-årig periode. Din faste støtte giver os muligheder for at planlægge vores arbejde mere langsigtet, da vi ved, vi kan regne med dit bidrag de næste mange år.

Læs mere

Bliv skolepartner

Viva arbejder direkte for og med børn og unge i nogle af verdens fattigste områder, og derfor kan vi levere et involverende skolepartnerskab med ung-til-ung dialog. Læs her, hvordan din skole kan bidrage til en bedre verden og selv få mere viden.

Bliv skolepartner

Bliv Kirkepartner

Vi vil som organisation gerne være med til at sætte kirkens sociale ansvar i et internationalt perspektiv på dagsordenen. Derfor inviterer vi jer som menighed til at være en del af vores arbejde som kirkepartnere.

Læs mere

Testamente

Støt Viva ved at testamentere en del af din arv til vores arbejde og organisation. I et testamente kan du tilgodese organisationer, der ellers ikke vil arve. Viva er godkendt til at modtage pengegaver ifølge testamente uden at skulle betale boafgift. Det betyder, at testamentariske gaver går ubeskåret til Vivas arbejde.

Læs mere

Få skattefradrag for din donation

Du kan få skattefradrag for op til 18.300 kr. i 2024 for dine donationer. Det betyder, at hvis du f.eks. donerer 100 kr., så får du ca. 30 kr. i fradrag, og din reelle udgift for donationen er på 70 kr.