Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vil du være flaskepant-ambassadør for Viva?


Det kræver ikke meget, men det gør en stor forskel for udsatte børn! Hvis du bruger én dag i kvartalet på at samle pant ind i dit nabolag, kan det være nok til at give 100 børn i Zimbabwe en fødselsattest.

 

Pantpengene går ubeskåret til Vivas arbejde med udsatte børn og unge i nogle af verdens fattigste områder – og så gør vi samtidigt i fællesskab noget godt for miljøet! Et pant-ambassadørskab indebærer at afholde en pantindsamling i dit lokalområde én gang i kvartalet – eller hvor ofte du ønsker det.

Pant-indsamlingerne er ikke kun en måde at gøre noget godt for andre på, men eksempelvis også en måde at skabe en hyggelig familie-tradition, der lærer dine børn/børnebørn/nevøer og niecer (eller hvem du kunne finde på at tage med) om velgørenhed og næstekærlighed.

Hvis du kunne du tænke dig at høre mere om vores pantindsamlinger, så holder vi et uforpligtende informationsmøde tirsdag d. 21 marts kl. 17-18 på Viva Danmarks kontor i Klostergade 34, 3. sal i Aarhus C.

 

På mødet fortæller vi både mere om det praktiske, og de erfaringer vi har gjort os under vores egne indsamlinger. – Vores fundraiser Sandra og bestyrelsesmedlem Torben, har nemlig gjort forarbejdet for dig og udviklet en fremgangsmetode:

Har du spørgsmål til projektet, er du også velkommen til at skrive direkte til Sandra på shm@viva.dk.