Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv flaskepant-ambassadør

Det kræver ikke meget, men det gør en stor forskel for udsatte børn! Hvis du bruger én dag i kvartalet på at samle pant ind i dit nabolag, kan det være nok til at give 100 børn i Zimbabwe en fødselsattest.

Pantpengene går ubeskåret til Vivas arbejde med udsatte børn og unge i nogle af verdens fattigste områder – og så gør vi samtidigt i fællesskab noget godt for miljøet! Et pant-ambassadørskab indebærer at afholde en pantindsamling i dit lokalområde én gang i kvartalet – eller hvor ofte du ønsker det.

Pant-indsamlingerne er ikke kun en måde at gøre noget godt for andre på, men eksempelvis også en måde at skabe en hyggelig familie-tradition, der lærer dine børn/børnebørn/nevøer og niecer (eller hvem du kunne finde på at tage med) om velgørenhed og næstekærlighed.

Har du spørgsmål til projektet, er du også velkommen til at skrive direkte til Sandra på shm@viva.dk.

Hun og Vivas bestyrelsesmedlem Torben, har nemlig gjort forarbejdet for dig og udviklet en fremgangsmetode til indsamlingerne:

 


Donér din pant

Arbejder du i Aarhus-området, og vil din arbejdsplads støtte Vivas arbejde med at forbedre udsatte børn og unges vilkår i nogle af verdens fattigste områder?


Du kan som virksomhed eller forening støtte Vivas arbejde direkte ved at donere din pant. Pengene går ubeskåret til at støtte Vivas projekter og arbejde med at skabe børnevenlige samfund.

Vi afholder pantindsamlinger løbende, hvor vi særligt fokuserer på dele af Aarhus som indsamlingsområde. Vi stiller ingen krav til, hvor meget pant du skal donere – selv et par almindelige bæreposer med pant kan gøre en forskel.

Skal den næste pantindsamling komme til dit nabolag, så send en mail til vores fundraiser Sandra på shm@viva.dk.

3 gode grunde til at lade Viva hente din pant:

  • Du slipper for besværet ved flaskeautomaten
  • Du hjælper udsatte børn og unge til et bedre liv
  • Du gør noget godt for miljøet

Ønsker din virksomhed at donere pant til Viva, kan I tilmeldes via den røde “Registrer din virksomheds adresse her”-knap, såfremt I har adresse i Aarhus-området.