Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Club Viva

I Viva elsker vi fodbold, og vi har set, at sporten kan tilbyde mere end blot underholdning. Som medlem af Club Viva – GOALS FOR LIFE kan din virksomhed være med til at forandre udsatte børn og unges hverdag ved at hjælpe dem væk fra gaden og ind på fodboldbanen.

I GOALS FOR LIFE får børnene muligheden for at opleve glæden og fælleskabet ved fodbolden. Fodboldbanen bliver et klasseværelse, hvor børnene lærer om fairplay, respekt og sammenhold. Trænernes vigtigste rolle er at overføre de værdier, der eksisterer i fodboldens verden til den virkelige verden.

I Viva ønsker vi at give så mange børn som muligt chancen for at spille fodbold igennem GOALS FOR LIFE i Honduras og Zimbabwe. Din virksomheds støtte sikrer, at Viva kan etablere nye fodboldklubber, uddanne kvalificerede trænere og skabe endnu flere fodboldaktiviteter for udsatte børn.

Hvis I opretter et erhvervsmedlemskab af Club Viva, indberetter vi jeres medlemsbidrag til SKAT på jeres CVR-nummer. Husk, at alle virksomheder er fradragsberettiget med op til 17.700 kr. om året.