Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Befri børn fra online seksuelt misbrug!

Deltag i Fit For Fattige!

Vil du forbrænde lidt ekstra kalorier, inden julehyggen sætter ind og samtidig være med til at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Filippinerne?

Vi afholder Fit For Fattige, hvor alle der kan cykle, gå, løbe eller løfte vægte kan være med. 💪🏼

Aftenen forløber i to afdelinger afbrudt af en lille pause;

Den første time fungerer som et sponsorevent, hvor du på forhånd har meldt dig til en disciplin og har været rundt blandt venner, familie, arbejdskollegaer, naboer og studiekammerater og spurgt dem, om de vil lægge et par kroner eller 100 for dine anstrengelser.

Vi laver selvfølgelig en sponsorseddel til dig, så det eneste, du selv skal gøre, er at skrue charmen på, når du skal rundt og spørge og ellers sørge for at få flest mulige kilometer i benene på aftenen 🚴🏼‍♀️🚴🏽‍♂️

I pausen står vi selvfølgelig klar med en lille forfriskning, så alle kan blive klar til endnu en times fysisk udfoldelse.

Den sidste time bliver præget af dyst og stafetter af forskellig art, hvor vi igen i samlet flok skal have samlet flest mulige penge ind til Vivas arbejde blandt udsatte børn og unge.
Her skal vi ikke have fundet sponsorer på forhånd, men alle deltagere får mulighed for at oddse på hinanden – det kræver blot, at du har adgang til MobilePay og en smule gavmildhed ;)

Alle kan være med – hvis dystene bliver for svære, kan man i stedet heppe :)

Vi åbner dørerne kl. 16:45, hvor man kan klæde om og finde sig til rette, inden vi byder velkommen kl. 17. Startskuddet til at blive mere fit lyder kl. 17:15.

Når alle er kommet sig over strabadserne, byder vi på let aftensmad, mens vi regner sammen, hvor mange penge vi har fået samlet ind.

Selvfølgelig overrækker vi også præmier til dem, der har samlet mest ind 🥇

Tilmelding:
Tryk “deltager” her Facebookeventen, hvorefter du modtager en besked med flere detaljer om indsamling af sponsorer og valg af disciplin.

Eller:
Send en mail til kk@viva.dk med din tilmelding.