Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Køb årets julegave

Viva Julegavekort

Giv håb og glæde til udsatte børn

Mangler du en god julegaveidé? Så giv et Viva Julegavekort. Med et Viva Julegavekort kan du give et udsat barn håb og glæde. I år har er julegaven glæden ved fodbold, som du kan give til en person, du holder af.

Du kan købe et julegavekort på 125 kr., som bidrager til, at et barn i Honduras eller Zimbabwe får muligheden for at spille fodbold i Vivas fodboldprogram GOALS FOR LIFE. Du kan læse mere om julegavekortet herunder.

I Honduras har børn været bundet til hjemmet i mere end 1½ år, og derfor er glæden over at man nu igen kan spille fodbold ekstra stor. Fysisk aktivitet, fællesskab og muligheden for at glemme hverdagens trængsler er vigtigere end nogensinde før og netop det tilbyder GOALS FOR LIFE. Hjælp os med at få ungerne ud på fodboldbanen igen.

Opstart af fodboldklub

Giv et barn glæden ved fodbold

Corona har været hård for børn og unge i Honduras og Zimbabwe og mange tilbringer livet på gaden, da de ikke har andre alternativer. Viva har i mere end 10 år arbejdet med fodbold som redskab til at hjælpe disse børn og unge.

Med årets Viva Julegavekort giver du et barn muligheden for at opleve glæden og fællesskabet ved fodbold. Din gave gør, at vi i fremtiden kan give flere piger og drenge glæden ved at spille fodbold i Vivas fodboldprogram GOALS FOR LIFE. Pengene bruger vi til at drive og opstarte nye fodboldklubber og uddanne trænerne (ikke kun som fodboldtræner, men som coach for børn, der kommer fra sårbare hjem).

I GOALS FOR LIFE lærer børnene om fairplay, respekt og sammenhold. Trænernes vigtigste rolle er at overføre de værdier, der eksisterer i fodboldens verden, til den virkelige verden. Værdier, som ligger langt fra det, børnene møder i livet på gaden og i slumkvartererne. Fodbold giver børnene en ny retning i livet og håb om en bedre fremtid.

Din gave hjælper børn som Sandra

Sandra siger tak for det sammenhold fodbolden giver hende

Sandra er et af de mange børn, som Viva har hjulpet gennem GOALS FOR LIFE projektet. Fodbolden har givet Sandra et tiltrængt frirum – specielt i denne strenge coronatid, hvor store dele af samfundet stadig er lukket ned.

Julen har for Sandra altid været en særlig tid. Hun fejrer altid julen sammen med sin familie, hvor de spiser sammen og lovpriser herren. I år ønsker hun sig en cykel, selvom hun nok godt ved at det ikke vil ske. Hun håber mest af alt bare at de får en god jul sammen.

Fodbold giver håb

Juan siger tak for alt det fodbolden har lært ham

Juan er et eksempel på, hvordan din julegave kan give børn håb for fremtiden. Han har spillet fodbold i Vivas fodboldprogram GOALS FOR LIFE igennem nogle år. Juan er vokset op i fattigdom i en lille landsby tæt på hovedstaden. Derfor er fodbolden et dejligt fristed for Juan, hvor han får lov at være barn.

Juan glæder sig til juleaften. Han elsker julen fordi han kan være sammen med venner og familien og han ønsker sig endnu et år med dem han holder af. Juan fortæller ikke hvad han selv ønsker sig, men han vil gerne give en masse kærlighed.

Her er svar på typiske spørgsmål

Spørgsmål og svar

Når jeg køber et Viva Julegavekort

Når du har købt et Viva julegavekort, får du tilsendt et fysisk gavekort med posten.

Gavekortet indeholder en kort beskrivelse, der fortæller modtageren om gaven. Der er også plads til, at du kan skrive en personlig hilsen. Prisen på gavekortene er inklusiv porto.

Ved køb af et fodboldgavekort sørger vi for, at pengene bliver brugt til at flere drenge og piger kan få muligheden for at spille fodbold i Vivas fodboldprogram GOALS FOR LIFE. Med køb af et gavekort er du således med til at give udsatte børn og unge glæde, håb og muligheden for at skabe en god fremtid.

Hvornår modtager jeg julegavekortet?

Du kan bestille julegavekortet frem til onsdag d. 15. december, så sender vi alle gavekort torsdag d. 16. december, så du har julegavekortet inden jul.

Årets julegavekort