Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jobopslag

Bogholder søges

Viva Danmark søger sammen med Menighedsfakultetet en bogholder til fællesadministrationen på TORVET og hos Viva Danmark. TORVET varetager foreningsøkonomi og bogholderifunktionen for en række kirkelige organisationer og Viva Danmark er en børnerettighedsorganisation med arbejde i Honduras, Zimbabwe og Filippinerne. Vi søger en kollega, der er selvstændig og har gode evner til samarbejde. Du skal have en relevant erfaring med bogholderi samt have flair for systemer, tal og strukturer.

Arbejdsopgaverne i fællesadministrationen er bl.a.:

  • Bogholderi – herunder gaveregistrering i Collect, bogføring og afstemninger
  • Udarbejdelse af budgetter og regnskaber mv.
  • Øvrige kontoropgaver

Vi kan tilbyde en stilling med veldefinerede opgaver. Du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsfællesskab på vores kontor i Aarhus midtby (40%) og på TORVET i Aarhus N (60%). TORVET er et samarbejde mellem Promissio, Israelsmissionen, Menighedsfakultetet, Israelsmissionens Unge (iunge/IU), Kristelig Handicapforening og Wycliffe Danmark. Derudover kommer du til at være en del af Viva Danmarks kontor i Aarhus midtby.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder ved Torvet Walther Plauborg Hansen på mobil 31905080 eller leder for Viva Danmark Kent Grinderslev Rasmussen på mobil 93939417.

Tiltrædelse 1. september 2024. Stillingen er en fuldtidsstilling aflønnet som kontorfunktionærer i staten, løngruppe 3 sats 1.

Ansøgningsfrist den 26. juli. Samtaler ønskes afholdt den 30. juli.

Send ansøgning og cv til Walther Plauborg Hansen via dette sikre link: https://signing.esignatur.dk/Blanket/SikkerUpload?id=80aa08ae-c7b0-4007-abc0-8ee09b7a3c87