Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Støt vores arbejde

    Så vi i fællesskab kan skabe børnevenlige samfund.

Støttemuligheder

Støt Goals For Life

I GOALS FOR LIFE skaber Viva udvikling gennem fodbold. Hver uge deltager udsatte børn i træning, hvor de ikke bare lærer at spille, men de lærer også værdier som respekt og fællesskab. Fodbold giver børnene retning i livet og håb om en bedre fremtid.

Støt projektet

Donér din pant

Vi afholder vores anden pantindsamling mandag d. 7. november 2022. Hvis du bor i Aarhus-området kan du som privatperson, virksomhed eller forening støtte Vivas arbejde direkte ved at donere din pant. Tilmeld dig vores pantindsamling her.

Støt projektet

Bliv Kirkepartner

Vi vil som organisation gerne være med til at sætte kirkens sociale ansvar i et internationalt perspektiv på dagsordenen. Derfor inviterer vi jer som menighed til at være en del af vores arbejde som kirkepartnere.

Læs mere

Tegn et gavebrev

Du kan tegne et gavebrev og dermed støtte Viva med et årligt beløb over en 10-årig periode. Din faste støtte giver os muligheder for at planlægge vores arbejde mere langsigtet, da vi ved, vi kan regne med dit bidrag de næste mange år.

Læs mere

Testamente

Med dit testamente kan være med til at hjælpe og styrke udsatte børn, når du ikke er her længere. Arven efter dig kan give en ny start til nogle af verdens udsatte børn og unge. Se hvordan du kan oprette et testamente.

Læs mere

Bliv skolepartner

Viva arbejder direkte for og med børn og unge i nogle af verdens fattigste områder, og derfor kan vi levere et involverende skolepartnerskab med ung til ung dialog. Læs her, hvordan din skole kan bidrage til en bedre verden og selv få mere viden.

Bliv skolepartner