Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jobopslag

Viva Danmark søger en studentermedhjælper til at engagere unge

Hvem er vi?
Viva Danmark er en international kirkelig børneorganisation, som arbejder for at stoppe overgreb og udnyttelse af børn. Vi arbejder i nogle af verdens fattigste områder.
Viva arbejder med lokale netværk, som består af kirker, kirkelige organisationer og civilsamfundsorganisationer i Zimbabwe, Filippinerne, Honduras og Nicaragua. Vi modtager støtte fra EU, Danida og via private indsamlinger. Læs mere www.viva.dk

Hvad søger vi?
Vi søger en engageret studentermedhjælp, som har lyst til at hjælpe med at engagere flere unge i vores arbejde i Danmark såvel som ude i verden gennem vores volontørprogram Impact viva.dk/impact/ og gennem forskellige aktiviteter i Danmark med fokus på oplysning og fundraising.
Dit arbejde skal understøtte fundraisings initiativer og mangfoldiggøre kendskabet til Vivas arbejde blandt udsatte børn og unge i nogle af verdens fattigste områder. Vi har kontor i Aarhus og forventer at du bliver en del af teamet i Aarhus.

Dine opgaver bliver:

  • Hjælpe med koordinering af opgaver i volontørprogrammet Impact herunder besvare henvendelser, koordinere forberedelsen på Academy, opfølgning efter hjemkomst
  • Deltage på lejre/messer og i andre aktiviteter, der markedsfører Viva og Impact programmet
  • Assistere ved fundraising og andre events i DK
  • Assistere ved implementering af projekter i DK

Vi forventer at du:

  • Vi forventer at du er i gang med en relevant videregående uddannelse
  • Har erfaring med frivillighed
  • For at kunne støtte vores volontører på bedste vis forventer vi at du har rejseerfaring
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ejerskab over dine opgaver

Vi tilbyder:

  • Et spændende et job i en lille dynamisk udviklingsorganisation
  • En stilling med selvstændigt ansvar, hvor du får mulighed for at bruge dine faglige kompetencer

Yderligere information
Vi tilbyder en tidsbegrænset stilling i 8 mdr. med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 10-12 timer om ugen. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Gritt Holm Hedehus på e-mail ghh@viva.dk eller mobil: 20234948.

Ansøgning
En motiveret ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og eventuelle udtalelser sendes til ghh@viva.dk. Ansøgningsfristen er d.10. april. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter og med opstart hurtigst muligt.