Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Studentermedhjælper til engagementsprojekt

Viva søger studentermedhjælper, der vil være med til at engagere unge i kampen mod online overgreb og uretfærdighed i Syd;

Du bliver en del af vores engagementsprojekt ”Digital Justice”, som består af et lærings- og engagementsforløb for danske efterskole-, højskole- og gymnasieelever, som undervejs i forløbet bliver en del af et globalt arbejdsfællesskab med unge i Syd, hvor de i fællesskab sk­­­­­­aber viden, opmærksomhed og opbakning i forhold til online retfærdighed.

Dine arbejdsopgaver vil særligt relatere sig til:

  • Koordinering af frivillige
  • Koordinering af events og kampagner
  • Ansvar for kontakt til samarbejdsskoler

Der kan være mulighed for flere forskelligartede arbejdsopgaver, der relaterer sig til projektet alt efter din faglige profil, men ovenstående er dét, du skal kunne se dig selv i. Det er afgørende, at du uden problemer kan gribe telefonen og ringe samarbejdspartnere og frivillige op og også er i stand til at følge aftaler til dørs. I forhold til event- og kampagnedelen vil du stå stærkt med en samfundsfaglig profil, men dette er ikke krav.

Vi leder efter dig, der kan se dig selv blive en del af et lille arbejdsfællesskab i Aarhus C, hvor vi hver dag arbejder målrettet for at skabe børnevenlige samfund.

Projektet løber frem til sommeren 2022, og stillingen er på 7,5 timer med ansættelse snarest. Der er mulighed for at blive opjusteret i timeantal undervejs, hvis det viser sig, at du er et match til andre typer af opgaver.

Læs mere om engagementsprojektet her.

Send din ansøgning til lp@viva.dk senest 17. marts. Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.