Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Julen 2023

Vivas kirkepakke

Her på siden kan du finde Vivas kirkepakke for 2023. Kirkepakkerne er tiltænkt vores meget værdsatte samarbejder med danske kirker, og skal være en hjælpende hånd til at fortælle om Vivas arbejde for børnene ude i verden.

Kirkepakkerne bliver brugt på mange forskellige måder af vores kirkepartnere; nogle bruger dem til indsamlinger, nogle bruger dem til at anslå et aktuelt tema til en gudstjeneste, mens andre igen bruger dem til konfirmandundervisning. Måske kan din kirke bruge dem på en helt anden måde?

Det vigtigste for os er at sprede budskabet om de mange børn, der har brug for vores hjælp – og om de kirker i Syd, som har brug for støtte for at kunne hjælpe børnene.

 

Hent materialet

 

Klik på de tre prikker i videoens nederste højre hjørne for at downloade den til din computer/telefon – eller hent den her:

Se videoen

 

Hent teksten til dette års kirkepakke lige her:

Download teksten

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for videoen i en højere opløsning, har spørgsmål til kirkepakken eller brug for at høre mere, så kontakt os på info@viva.dk eller +45 40 23 19 42

Har du forslag til forbedringer eller ekstra materiale, er dette også meget velkomment!


Hjælp os med at skabe børnevenlige samfund, så udsatte børn kan få en tryg og sund opvækst med mulighed for at skabe deres egen fremtid.