Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Køb årets julegave

Vivas julegavekort

Giv håb og glæde til udsatte børn

2020 rimer på corona, og ude i verden mærkes dens konsekvenser i alle afkroge af samfundet. Det betyder, at børnene mere end nogensinde før har brug for en udstrakt hånd.

Med et Viva julegavekort kan du være med til at støtte vores arbejde blandt udsatte børn og unge, så deres jul ikke skal være altoverskygget af corona.

Julegavekortet koster 175 kr., og herunder kan du læse mere om, hvordan pengene kan gøre gavn i vores partnerlande.

Zimbabwe

Giv børn mulighed for at gå trygt i skole

Børnene i Zimbabwe er endelig tilbage i skole efter lang tids corona-nedlukning.
Social afstand, håndvask og afspritning er desværre ikke en naturlig del af skoledagene, og med op til 40-50 elever i klasselokaler, er smitterisikoen høj.

Når du køber et julegavekort for 175 kr., har vi mulighed for at give 10 skoleelever en coronapakke med mundbind og sæbe, så de trygt kan gå i skole.

Honduras & Nicaragua

Giv familier mad midt i en krisetid

Midt i en udfordrende corona-pandemi, som har bragt endnu flere mennesker under fattigdomsgrænsen, blev der i november tilføjet endnu en katastrofe, da orkanen Eta ramte Mellemamerika med både storm og store mængder regn. Det har efterladt mange familier uden mad, og derfor uddeler Viva mad til de mest udsatte familier.

Ved at købe et julegavekort for 175 kr. giver du os mulighed for at støtte vores partneres arbejde med at dele fødevarepakker ud med mad nok til en familie i en uge.

Filippinerne

Giv mad og oplysning til udsatte familier

Antallet af online seksuelle overgreb er eksploderet i Filippinerne i forbindelse med pandemien; efterspørgslen fra Vesten er steget i forbindelse med nedlukningen af samfundet og kombineret med øget fattigdom i Filippinerne, er konsekvensen, at flere børn er blevet online seksuelt udnyttet.
Viva laver virtuelle workshops for at oplyse forældrene om risikoen ved online seksuelt misbrug af børn. Samtidig uddeler vi hjælpepakker til de mest udsatte familier – med ønsket om, at de ikke har et økonomisk behov for at skulle sælge deres børns ydelser online.

Når du køber et julegavekort til 175 kr., har vi mulighed for at tilbyde en workshop og give en familie mad en uge.

Her er svar på typiske spørgsmål

Spørgsmål og svar

Hvad sker der, når jeg har købt et julegavekort?

Du får tilsendt et fysisk postkort, som du kan forære til én, du har kær.

Gavekortet indeholder en kort beskrivelse, der fortæller modtageren om, hvordan julegaven bidrager til at skabe håb og glæde blandt udsatte børn og unge. Der er også plads til, at du kan skrive en personlig hilsen. Prisen på gavekortene er inklusiv porto.

Din betaling sker som en donation til Vivas arbejde, og hvis du oplyser dit CPR. nr., kan du får skattefradrag for det indbetalte beløb.

Hvornår modtager jeg julegavekortet?

Vi sender gavekortene løbende, som de bliver bestilt, og du kan bestille julegavekortet frem til søndag d. 13. december. Sidste bestillinger sendes mandag d. 14. december, så du kan nå at modtage julegavekortet inden jul.