Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  •  

     

    Digital Justice 

    Internettets globale karakter sætter børn og unge, der i forvejen er udsatte, i en ny sårbar situation. Uanset hvordan de digitale sexkrænkelser er foregået, kan det være traumatiserende for livet og få store konsekvenser. Det er et fælles ansvar at få stoppet digitale krænkelser og alle kan gøre en forskel.

    Viva er en international børneorganisation, som arbejder med at beskytte børn fra vold og overgreb.

SÅDAN ANMELDER DU DIGITALE KRÆNKELSER 

I en digitaliseret verden er det vigtigt at vide, hvordan man håndterer digitale krænkelser. Denne guide er til unge og forældre, og gør begge parter klogere på, hvad man gør hvis situationer opstår.

BLIV FRIVILLIG OG VÆR MED I KAMPEN FOR GLOBAL DIGITAL RETFÆRDIGHED 

Vi mobiliserer frivillige i Danmark, Honduras, Filippinerne, Zimbabwe og Nicaragua til at være med i kampen mod digitale sexkrænkelser.

Læs mere om at være frivillig her eller tilmeld dig nu.

Viva Danmark vil gøre en forskel

Viva Danmark er en international børneorganisation, som arbejder for at forbedre børns vilkår i nogle af verdens fattigste områder, så de får en tryg og sund opvækst med mulighed for at skabe deres egen fremtid. Noget af det, vi kæmper for, er at stoppe online seksuel udnyttelse af børn. Du kan udforske Vivas arbejde mod online overgreb i Filippinerne her.