Spring menu over og gå til indholdGå til vores guide for tilgængelighed
 • Learn - Give - Share

  Make An Impact

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Spørgsmål?

Rejs med Impact i 2024

Vi sender frivillige ud i verden for at gøre en forskel for udsatte børn og unge – og du kan blive den næste!

Hvis du er interesseret i at rejse i løbet af 2024, er du meget velkommen til at kontakte vores volontørkoordinator Randi på impact@viva.dk eller på 40239026.

Vi afholder vores obligatoriske forberedelseskursus Impact Academy den 15. juni 2024 i Aarhus – så sæt kryds i kalenderen allerede nu, hvis du har rejsefeber og vil udsendes med Impact!

Send os en uforpligtende ansøgning via Ansøg-knappen øverst til højre!

Impact - Vivas volontørprogram

Hvorfor vælge os?

Det er en stor og vigtig beslutning at hive nogle måneder ud af kalenderen for at rejse ud i den store verden og give en hånd. Derfor bruger vi tid på at lytte til dig og dine forventninger for at finde det land og det projekt, som passer netop til dig.
Vi har besøgt det sted, hvor du lander, og er løbende i kontakt med dem for at sikre os, at opholdet bliver meningsfuldt både for dig og for dem derude.

Som volontør eller praktikant hos os bliver du klædt på til alle de oplevelser og udfordringer, der venter dig på din destination. Vi bruger tid på læring både før afrejse og efter ankomsten til din destination, så du får mulighed for at forstå den kontekst, du er en del af.

Både som praktikant og volontør bliver du en del af et projekt, der gør en indsats for udsatte børn og unge.

Du bliver en del af noget større!

Hvis du vil ændre verden, bliver du nødt til at starte et sted. Bliv volontør!

Morten Ove, tidligere bestyrelsesformand

Verden venter!

Du har mange valgmuligheder, når du skal beslutte, hvad du vil bruge eksempelvis dit sabbatår på. Det samme gør sig gældende, hvis du skal vælge, hvor du vil i praktik. Og vi byder gerne ind med spændende og meningsfulde muligheder; vi sender praktikanter og volontører til projekter, vi har partnerskaber med og har derfor specialiseret os i nogle få lande.

Klik dig videre og se, hvordan et ophold er skruet sammen i det land, du drømmer om at rejse til.

Efter hjemkomsten fra Honduras, mærkede jeg en længsel efter at fortsætte arbejdet for de børn og unge, jeg havde været sammen med. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke var den eneste, og nu har jeg hos Viva et netværk, som forstår den længsel og deler den med mig.

Line, tidligere volontør i Honduras

Fornem, hvad der venter dig som volontør

Følg Impact på Instagram